Поръчки

Организиране на поръчка

А) Модел по наш дизайн - вие избирате логото, надписите, имената, контактите, спонсорите и др., които да поставим на избрания дизайн. - Иберете си модел от нашия каталог - Изпратете ни e-mail ( info@tenevsport.com ) с вашите лога, надписи и др. и опишете кое лого къде да се намира. - Ние ще ви изпратим примерен вариант на това как ще изглеждат екипите.

При екипите с цена около 25лв. платовете са със следните цветове: бяло, жълто, зелено, св.синьо, кралско синьо, т.синьо, черно, червено, оранжево, сиво, някои електрикови цветове.

При тези от 42 лв. няма ограничение в цветовете.

- След като уточним всичко по екипите трябва да ни изпратите списък с имената, номерата и размерите на играчите.

Пример: 1 - Стоянов (вратар, модел ....) 4 - Иванов - L 8 - Петров - XL

**Моля уточнето кой играч е вратар и какъв модел сте избрали за него. Може да е същият като на останалите играри, но в обратни/различни цветове.

При поръчка трябва да предплатите 50% от стойноста и. Остатъка ще заплатите на куриера при доставката. Доставката е за сметка на клиента. Срок за изпълнение 7-15 работни дни от потвърждението на поръчката в зависимост от количествата. Моля да предвидете 2 дена за доставка.

Б) Модел с изпратен от вас дизайн * за предпочитане е векторен формат на файла.

Необходимо е да ни изпратите какъв екип искате да се изработи. След като се запознаем с него ще ви потвърдим дали можем да се справим с изработката.

При поръчка трябва да предплатите 50% от стойноста на поръчката. Остатъка ще заплатите на куриера при доставката. Доставката е за сметка на клиента.

Срок за изпълнение 7-15 работни дни от потвърждението на поръчката в зависимост от количествата.

Моля да предвидете 2 дена за доставка.

*Възможна е и експресна доставка.
Device1
Device1
Device1
Top