Екипи за спорт

Тук ще намерите информация за предлаганите от нас спортни екипи за различните видове спорт.

Спортни екипи

„Екипите за футбол, баскетбол, тенис, волейбол и др. могат да бъдат изработени от различни видове плат в зависимост от спорта, за който са предназначени. Предлагаме полиестерни, Climatech, Climatech+ (бързо съхнещи) и еластични материи. Повече информация за платовете можете да намерите в информацията към всеки модел.

Видове екипи:

Несублимационни екипи (фланелка и шорти) - произведени са от 100% полиестер и вкючват номер на гърба, поставен от гумиран материал. Поставянето на допълнителни надписи, лога, имена и др. се заплаща. Пишете ни, за да ви дадем точна цена за поставянето им върху екипите. Цената е валидна за цветови комбинации от следните цветове: бяло, жълто, зелено, св.синьо, кралско синьо, т.синьо, черно, червено, оранжево, сиво, някой електрикови цветове.
Сублимационни екипи (фланелка и шорти) - при този вариант всички цветове се отпечатват заедно с логата, номерата, имената и др. върху бял плат. В резултат това материята се "оцветява" в избраните от вас цветове, като няма опасност те да паднат с течение на времето и при спазванена условията за пране (40°С). Надписите също са "вградени" в плата и нямат релеф. При този вариант цената е една и съща, независимо от броя на поставените лога, надписи, номера и др. Сублимацията оскъпява изделието.

Повече информация за платовете можете да намерите в информацията към всеки модел. Към екипите можете да добавите гети(калци, чорапи). Можем да изработим сублимационен екип по ваш дизайн. Всички модели са с примерни цветови комбинации и могат да се променят. Минимално количество 8 бр. Почти всички футболни екипи могат да се направят и за друг вид спорт, като се използва съответната кройка.
WE'RE WORLDWIDE

Спортни екипи, футболни екипи
Тенев спорт

Производител на спортни екипи

България,
Бул : Академик Петър Динеков №10
Пловдив 4000 България
032/ 68 33 11
0893 411 280

TOP